carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, April 14, 2010

Aktiviti Hujung Minggu

Salam Semua!!

Perasan kan?de ramai ke yg baca ur blog?


Dh agak lambat ni nak cite sal aktiviti hujung mgu kan?Tp, x pe la. sure u all tgu kan ape aktiviti i kan?(:P perasan lg Minah nih!!)

Sabtu


- ambik adik2 sy di KL Sentral.


~adik2 sy~

- lepas ambik diorg,bwk g makan jerk. Leps makan, bwk pegi Night Walk. ala2 cm danau kota dll. Hajat di hati nak cri selipar crocs tiruan tuh. Cian AMmar.dh x muat selipar lama die tuh. tp, x de pulak. so, kitorg pun menyoping tudung2 style ikin nih.sampai di rumah pukul 1pg..Tido la..


~tgh nk pakai selipar Ammar, die dh ngamuk ler~


~samsina & saniza~


~Sasuzana & saniza~


Ahad


Pg2 lagi dh bangun u all. dh la tido lambat kan?lalok lak kejap. bukan ape, bangun awal ni, nak menganto adik2 sy ni balik ke pangkal jalan..:)).



- saniza -


- die ni ustazah.mengajar di SMK (C) Machap Baru, Melaka. sekolah tuh dh 2 tahun mintak ustazah. last2 dpt. rezeki die. student pun 6 org je kot.hehe. die nak balik ke Melaka. so sy just hantar ke PUDU ( ni b4 pudu di renovate)


- samsina-

- die ni tukang masak. tengok la pipi die.gebu kan?:) die ni menukang masak tuk pesakit2 di hospitak KL. duk tengah2 Kl die nih . pagi tu die masuk kije pukul 11pg. so, kena awl la menghantarnye. Umah die di Pekeliling. sng je. jln kaki ke tempat kije. nak balik kampung pun sng kan?x yah la nak naik LRT bagai kn?


Breakfast

B4 tuh. sy belanja diorg ni makan pgi. Husbnd bawk ke Warung belakang Istana BUdaya jer.:)) but, best tau..sdp & murah. pic x ambik pulak.


~dlm kete otw ke kedai mkn~


~hUsbdn & Ammar - laju je tinggal ibu tau !!

Lepas tuh, balik umah. sambung tido.:p. dalam pukul 4ptg, keluar balik. nak g Bukit Jalil.de jualan gudang Metrojaya. :).dpt la membeli pakaian. masing2 dapat.jgn gaduh yer. :P masa nak keluar dh tu, mak ooi..hujan lebat ler.kena tgu ujan slow lu. OTW nk balik. abg sy ajak makan sate kajang. best2..ape lagi, terus la mengala ke kajang..:))

Jom layan Pic:



~kakak ipar & Syafiah~


~Ammar ngada~


~Sy-tgh tgu ujan stop~


~sape la yg busuk tuh?~


~Muka Ammar nk turun main hujan!~



Tadaa..bye.

2 comments:

Shieda said...

enjoyy nyer!! best3x

Pn. Zana said...

~Shieda~
:)).hehe.. akak dh update lum blog?