carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, April 21, 2010

Anniversary Sales

Salam .

Ops..the very Interesting Tajuk Entry kan? BTW, tgh syok2 buat kije td. (ke duk layan FB?),:P Handpone sy yang hado ni berbunyi signal sms masuk. SMS from 63001. Bise nye digunakan oleh company2 yg nak promote brg2 die kan?. SMS tu berbunyi :

Nikmati diskaun hingga 50% di ANNIVERSARY SALES Elyzzmode @ Bangi. Tawaran sehingaa 1 Mei. Dapatkan beg2 tangan menarik dengan potongan harga yang hebat. Jom Shopping !!!

Sy pun dok re-call balik, bile la sy g Ellyzzmode nih!!leps tuh, baru teringat last year nak raya, sy de shopping handbag kat situ. Ops!!kena pegi ke x nih ek?Design2 nye lawa gak. Korang perasan x ayat sms die yang hujung tuh.Bile org dah ajak, mmg kena ikut kan?:))

Kalu u all ade hajat nak pegi gak. meh tngok kat sini
Ok..Tadaa..

5 comments:

prince n princess mum said...

Happy anniversary!~

Pn. Zana said...

~Prince~
BUkan sy la.That company tuh.hehe..anyway. tq

fieza79 said...

so dh bli ke handbag2 tu...lawa2 kan? suke...

anyway tq terjah blog piza..lps ni kiter men terjah2 ekk?

Fieza79 said...

da tag di my blog sila la jwb kembali..check blk my blog k..
lau dh jwb sila inform

Pn. Zana said...

Fieza:hehe.best kan, leh dpt member w/pun dlm alam maya ek. hehe. x beli g. x dpr gaji g nih.:) ok, nnti sy jwb k..thanks