carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, September 30, 2014

Suppliment baru in the house

hai dan assalamualaikum semua.

buat apa uolls?
yang kat umah pasti dah atau tengah sibuk memasak kan?

yang tengah kerja, lapar ker? cepat cepat ambil snack, sebelum metobalisme anda akan turun.

saya.dah siap masak,menu hari ini UDANG MASAK LEMAK! sedap kan? haha.

ni nak cite kat uolls, ada suppliment baru dalam rumah iaitu MEALSHAKES untuk anak anak. bagi topup multivatamin dalam badan..si kecil aryan tu kurang makan nasi, so kena la ambil mealshakes untuk bagi vitamin n sumber nurtrien lain kan?

dah cuba bagi 1sudu kecil semalam, so esok pulak..kena dalam 3kali je seminggu sebab dia masih kecil.

si abg belum cuba lagi. tapi dia kemain suka..dah jilat satu sudu pun..rasanya lazat, macam aiskrim.vanilla tau!

hehe..

saya cuba gak!

sedap bangatt. nnti nak buat aiskrim tau..nanti dah jadi, iolls tunjuk ye..

hubungi saya jika ada pertanyaan.

miss sasu
012-985 1718
cod puchong, cyberjaya
dan jerantut mgu depan!!

1 comment:

Kakzakie said...

Tapi itulah yg macam inilah yg sedap dimakan. Menggoda mata memandang, membuka selera lagi hihi..

ps: kakak dah follow sini sebenarnya mungkin tak perasan ye. kakak follower ke 204 yg gambar tasbih tu kakaklah:)