carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, September 1, 2014

program jom kurus bersama saya

Assalamualaikum..

Semenjak saya berjaya mendapat berat idaman setelah melalui proses diet yang sihat, saya rasa terpanggil untuk membantu rakan-rakan semua yang ingin menurunkan berat badan masing-masing. 

oleh itu, saya akan membuka peluang ini kepada semua. sila komen nama, no telepon, nama fb & tempat tinggal, berat, tinggi dan umur di ruang komen ini. program ini dibuka kepada semua tak kira lelaki atau perempuan. 

sila pergi ke label jom kurus untuk melihat posting2 yang berkaitan. 

salam sayang , 

zana,
ibu.ammar.aryan

boleh call/sms/wechat no ni : 0129851718
whassup : 0132350358 
fb:sasuzanazanudin

mari kurus bersama saya!

2 comments:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

nama : yana
no. telepon : 012-3634142
nama fb : fazliana ramli
tempat tinggal : putrajaya
berat : 63 kg
tinggi : 150 cm
umur : 31 tahun

Zana Nordin said...

seronoknyaaa
nak gark kurus...tp tak cekal hati lagi.....Zana ambil set shaklee ker

btw..thanks singgah kat blog Zana
nama kita sama..nama lil prince kita pun sama..my Aryan on 15 april..beza sehari and sebulan...wah gitewww.....