carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, September 29, 2014

motivation rally shaklee

assalamualaikum semua..

semalam, diberi kesempatan nak hadirkan diri ke majlis gilang gemilang motivation rally dan recognition .

bertempat di convention centre sacc  shah alam..bersebelahan dengan sacc mall. majlis berakhir pada jam 6petang dan diteruskan dengan jamuan raya. haha..walaupun raya dah pun lama habis. tapi dengan shaklee, tidak mengapa..as long as ada majlis untuk raikan kami.

alhamdulliah, diberi keizinan oleh suami untuk join dan boleh menjaga anak anak.

saya pergi tumpang atau carpool dengan my mentor. ada gambar di bawah..dia la yang bertanggungjawap bawak saya ke arena shaklee ni..best kan?

alhamdulliah,saya dapat naik rank as a supervisor. rank yang pertama dalam shaklee dan lepas tu ada 5 lagi rank menuju ke master coordinator. impian semua distributor shaklee. so, kami naik pentas untuk itu..

selepas tu majlis motivation rally. mendengar motivation dari dua master berkenaan bagaimana nak fokus dalam shaklee dan how to determination. wah! semakin bersemangat nak terus berjaya dengan cara sendiri.

now, dah termotivate!

jom, buat list to do & go for it. tiada masa lagi nak berlengah2. peluang untuk kita adalah sama rata dan kita semua ada chance untuk dapatkan nya.

semalam, rank supervisor dan senior supervisor paling ramai. saya tak mahu, saya nak atleast coordinator sebelum abis cycle ini. pasti boleh!

saya kini adalah shaklee passion. anda?

berminat nak ceburi MLM shaklee?
anda perlu hubungi saya dengan kadar segera. jika tak rebut peluang ini, beribu org akan rebut.

miss sasu
012-985 1718

love uolls.

2 comments:

Falsya said...

Wahhh supervisor..congrats!!.;)

Nurizzah Majif said...

beshnya dpt attend.
iza pun dpt invitation tapi xdpt hadirkan diri. hehehe. btw, congrats :)