carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Saturday, September 20, 2014

kenal pasti berat dan tinggi untuk anda di sini



Assalamualaikum uolss, 

Jumpa lagi ! 

seronok tak baca tips blog saya? 
harap ada something yang uols boleh pelajari ok. 

nah, tips untuk korang. 
berapa tinggi & jantina korang, then dah tahu berapa berat yang sesuai untuk anda iaitu bmi dalam paras yang normal atau tidak. 

miss sasu dah hujung hujung ni, so, ada masa untuk turunkan lagi ! 

3kg more.. 

please please please.. :) 

jumpa lagi, 

salam sayang, 
miss sasu 
012- 985 1718 
cod area : puchong

13 comments:

hainom OKje said...

Salam kenal MS....
singgah sini pepagi.....

Knor said...

as salam
singgah sini juga...

menarik

yana yani said...

saya masih dalam berat ideal =)
saya membalas kunjungan dan done follow sini =)

AMIIZAA said...

wah akak suka...menarik.....:):)

Nieda ramly said...

tq add akak.

Nieda ramly said...

tq add akak.

Mila Hilas said...

msh dlm berat yg ideal..yeahhh

Miss Sasu said...

wassalam. thanks dtg ye

Miss Sasu said...

wassalam.. thanks ye

Miss Sasu said...

wah..suka kan.. thanks dtg

Miss Sasu said...

tq amiizaa

Miss Sasu said...

thankss

Miss Sasu said...

yesss