carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, September 18, 2014

resepi sandwich sihat

assalamualaikum uolls . 

jumpa lagi  kita dalam arena misi insaf miss sasu 
wah, kemain sedap pulak nama. 

hihihi. 

dah janji ngan korang kan nak share resepi sandwich cara orang nak diet .sandwich ni bahaya tau, kalau silap cara, korang akan jadi bertambah gemuk. 

haru tak ?? 
sebab tu timbang, berat x mau turun. 

ok, check it out .

RESEPI SANDWICH MISI INSAF MISS SASU 

BAHAN-BAHAN 

1- roti gandum 2 keping 

2- protein, 
- ayam rebus 
- ayam bakar 
- tuna dalam tin yang lowfat
- telor rebus 
- telorgoreng 

3- sayur 
- tomato
-salad
-timun
-buah pun buleh 

4- sos
- sos cili secolet 
- mayonis secolet 

tu aja..
  
CARA- CARA TAU KAN..
MAIN LAYER LAYER KAN DIA AJAA. 
IKUT SUKE HATI KORANG YEE.


JOM LAYAN GAMBAR SANDWICH SIHAT 

^
^



 





BOLEH IMAGINE TAK? 

SENANG KAN ? 

yang penting ! 

1) roti gandum 
2) protein yang sihat , minyak less
3) buah or sayur mesti over, jangan kedekut . 
4) sos jangan over , sikit buat hilang loya aja. hihi

jom uolsss. 

babai 
see u . 


012- 9851718 
whatsap me if nak tau tentang diet & shaklee. 

8 comments:

nini said...

macam sodap ni.....hihi

Nad MamaZN said...

simple tp nmpk sgt menyelerakan
yg paling penting...menyihatkan

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya suka sandwich.
Dah mcm rupa Subway ni.

❤Kamsiah❤ said...

singgah & follow sini...sandwich yg sangat2 mebeles...

Miss Sasu said...

a.ah..sedap..cuba la.

Miss Sasu said...

betui nad..

Miss Sasu said...

a.ah.. yg ni.buat sendiri,.murah sikit kan

Miss Sasu said...

thanks .hehe