carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, September 23, 2014

BURUKNYA KURUS, TAPI ADA LEMAK !




assalamualaikum uolss.

korang kurus tapi lemak banyak di peha, perut buncit dann bahu yang besar ?
korang gemuk tapi lemak lagi nampak korang gemuk kalau dalam memilih baju ?

pening kan ?

lemak ni datang dari mana ??

of coz la datang dari makanan yang kita makan, makan makanan yang berlemak, membuatkan badan kita tak mampu dah nak bakar lemak sebab dah terlalu banyak makanan yang masuk .

so, hari demi hari, tahun demi tahun. sudahnya, lemak itu akan terus kekal dalam badan menjadi lemak tepu dah sudahnya sudah sebati dengan otot.

sebab tu bila uolls cuba untuk diet, cuba untuk kurus, lambat nampak hasilnya. lambatt sangat sebab benda tu dah sebati. kotoran degil dah. hehee

apa cadangan yang saya ingin tawarkan kepada pembaca blog saya ??

1-makan la ikut kalori. berapa kalori ? tak tahu, kena tanya saya.one to one consultation baru ok
2- buat senaman. senaman simple simple pun boleh .
3- makan suppliment secara konsisten. cadangan saya. ambik LECITHIN dan OMEGA GUARD.
ambik dua untuk kuasa yang POWER

ianya mampu untuk buat lemak korang berpecah dah diuraikan dansenang untuk dibakar dan dibuang melalui proses perkumuhan .

ambil bersama HERBLAX untuk kuasa yang lagi POWERR  !





  
 ni la agent pembakar lemak yang super power 
Lecithin dan Omega Guard. 
kedua duanya adalah minyak ! 
tapi minyak yang baik untuk menghapus minyak yang jahat !


ok la uolls, nak jenjalan blog korang jap. jumpa lagi..

later, saya nak share projek #kurus3kg saya. babai semua.

nak apa apa just whatsap / telegram me ok
miss sasu. 012- 985 1718

4 comments:

AMIIZAA said...

suka tajuk tu...:)
good info utk mereka yg nak kurus...

el said...

sggh sini...
thx sudi sggh blog el..:)

Miss Sasu said...

thanks amiizaa

Miss Sasu said...

hai el..thanks..