carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, December 8, 2010

wajah kesayangan hamba

salam semua !!

pegi mana semalam ?sy duk umah je main masak2 Nasi Ayam ..:) best . baru 2nd time buat . nnti sy upload cite sal tu yer. & juga mlm tdi kitorg pegi Fun Fair kat Shah Alam nun. gigih pegi sana wlpun dh pukul 9mlm. nnti sy cite lain yer.

hari ni nak cite sal wajah kesayangan hamba ni . dh botak dh die. al-kisahnya..rmbut kemain panjang dh. bukan panjang ekcelli. tp, dh tebal semacam . lepas tu bile belek2..cm de anasir jahat je kat rambut die. korg tau ?bise la kalu duk nursery kan ..x kan terlepas dgn perkara2 sebegini. :P


ini la wajah kesayangan hamba :-














encem x bile botak ?erm, x kan .?sy suke rambut cm dulu ..tp, hampes betui la..bile potong rambut ni menangis ok. huhu.sgt x best ..bile la ko nak diam sengeh2 je anak ku ?:)

sekian ...


4 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

anasir jahat tu kena chewing gam ke ?


anak2 saya pernah kena jugak dulu.

Pn. Zana said...

azrina: bukan ..telor KUTU..:P

sittang said...

sasu: aku suka budak rambut camni. macam bertambah nakalnye kan. he he

ummiaqeef said...

dah mcm aqeef asik kena botak je..hehehe