carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, December 31, 2010

babai 2010, welcome 2011

salam smua..




sy x nak tulis bye. tp mcm x elok je kan ?so, tulis la babai . sweet gtu ..

dh tahun baru !! which is :-

1- umur dh meningkat ..:( ni yg x best nih..so, tahun depan dh start ngan 3..oh no!!
2- kalu boleh nak increase sket pengetahuan & pengalaman diri
3- kena ada perubahan diri
4- yg paling pntg kena ader azam tahun baru !!


eh, kalendar 2011 x de lagi ni ..haha. suplier oi.cepat lah bg!!! :D



so, meh nak listkan azam tahun baru saya!!


1- nak cari kije lain yg lebih meningkatkan pengetahuan & yg paling pntg mencari pengalam baru !!
2- nak increase kan tabungan !!
3- nak anak sorg lagi boleh ?
4- nak beli rumah !
5-nak tingkat kan amal ibadat & nak jdi insan yg lebih baik dri semua segi ..


smua tu kecuali no 3, azam tahun lepas yg di carry forward kan ..hehee, ingat cuti je boleh cf ?azam pun boleh .hehehe

ok la..selamat tahun baru semua !!!




2 comments:

ainnoraini said...

salam zana...
kak ain pun ucapkan selamat tahun baru buat zana sekeluarga...semoga 2011 ni menambahkan cerian lagi ye...

Yan said...

Happy New Year and Good Luck.

Akhirnya azam 2010 berjaya dilakukan sehari sebelum new year..


http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/12/kebab-yan-and-roti-pita-qis_7940.html