carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, December 1, 2010

gelagat si kecik bile jumpe sesuatu

salam ...

dh lunch ker? ni kejadian Ahad yg lepas..nak pegi beli barang2 basah ..tp, si ayah je yg pegi . dh bg list apa yg perlu di beli & duk dediam ngan si kecik dlm kete.

huh! kalu duk be2 ngan die ni..x duk diam, pegi belakang, depan ..last2 pegi kat seat si ayah. main tekan2 cermin kete..pas2, jenguk2 kat luar ..bahaya kan ?tetibe de org lalu kat tepi2 buat sesuatu kan ?Nauzibillah ..jauhkan la kan ?

tp, bise la si kecik bukan nak fhm..kalu suh, tutup cermin ..x mo nye ikut ..so, guna la kekerasan ..hehee.mula la die mengamuk di situ .biarkan ajer..

tetibe die buat aksi cm gni :-




tertonggeng je duk cm gitu kan ? ..cube tengok betul2..die dh jumpe sesuatu ..tayar kete mana la pulak tu kan ?:D . sbb x nak bg ibu tengok & ambik , gitu la aksi die..

sekian ..




2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam..

gitula. majuk ke tu? ehheh same ngan anaksy..cam2 aksi kan? cute

BIONIC WOMEN said...

jangan sampai dia masukkan dalam mulut sudah ler...Kalau Dhiya maunya dia nak duk ngan saya, mesti meraung nak ikut papa dia,,huhu