carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, December 22, 2010

sedih tengok koleksi FM saya

salam ..

ini la koleksi FM tuk beginner seperti saya :D

+

+

+





sedih kan ?sikit jer :(


sy mule minat nak ngumpul FM ni setelah peti ais sudah tinggi !! almaklumlah, kalu yg lama tu . ade je tangan si kecil yg sibuk nak capai & baling . .seperti yg terjdi kat org utan kiri sekali tu ..huahauahua.. dh cacat sgt dah tu ..

sekrg yg ada adalah 3 ketul jer. semuanye adalah hadiah dr org !! hahaha. ok2, nnti sy pegi beli sndiri yer. baru la meriah ..:D

yg org hutan tu my fren bagi. asben die org sabah..so, die bg la kat sy wat kenang-kenangan ..
yg tengah universal studio s'pore tu my fren gak bg.die pegi sana. actually..sy yg mintak ..hahahaha. yang kanan sekali tu Roxy a.k.a ummiaqeef yg bg sbb sy menang peraduan kat blog die.

selain kirim ngan kwn, sy akan msuk peraduan yg hadiahnye FM!!! hope2 ada la rezeki kan ..dpt lak yg free.sape x nak ?hehehee..ke ada yg nak bg free je kat saya?hahha, msih mengharap tu nak free..

sekian cite FM sy yg 3 ketui tu ...


4 comments:

ummiaqeef said...

hehe...kitenye dah byk kat opis ni..lekat kat white board kat tepi meja ni..hihi

ciK mOt ©™ said...

sila tunggu giveaway fm dari saya ok...saya klik mr random tu kasi smpai pn zana menang...weeee....

Yan said...

Salam Zana,

akak dah start kumpul since 96 lagi. Tapi bila dah ada anak, eemmmm banyak yg hancus.. Now start kumpul balik. Siap warning. "DONT TOUCH" heee

Pn. Zana said...

Roxy : hihi..sure dh banyak kan ?jeles nih ..

cik mot : sy tgu ye contest tu !! betui ni nak menang ni ..hahaha

kak Yan : huhu. lama tu kumpul. meh kita start ngumpul balik yer..