carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, December 16, 2010

nasi ayam saya ..

salam ...

korg dh break1st ? ni nk up entry masak-masak..:D ni msak masa cuti Maal Hijrah - lama gile baru nak upload kan ?. tp, pic nasi yer tadaak..de gambar ayam, pelbagai sayur & sos2 nya..




kali ni leh tepuk tangan utk diri sndiri. sgt best !! w/pun ada silap skit sewaktu buat sos lada itu. terlebih air pulak .cair lole jadinya..huhu. takpe. nnti buat lagi.boleh di perbaiki.

tp, hakikatnya, sy bangga pada diri sndiri. akhirnya skill memasak sy dh up sket ..kalu dulu. sgt la fail..bab kata org tua or org muda. ..kalu bise buat, nnti skill tu akan improve sndiri. so, meh la kita merajinkan diri.

nnti kalu dh expert sket. boleh la wat main dish tuk makan-makan di rumah !!

nk ajak kwn blogger yg duk sekitar puchong, shah alam & putrajaya la...:D korg nak dtg x?hehehe

sekian cite nsi ayam saya..




5 comments:

ummiaqeef said...

erm..dapnye...

Yan said...

Akak nakkkk...bab mkn tak perlu tolak..

syariza09 said...

ehhhh boleh jer...bila tu??

butterflyana said...

Alamak!
sekarang tiba-tiba rasa lapar. hee

Pn. Zana said...

sya & k.yan : nnti tgu sy expert lu ..:P

roxy & lyana: hehe..simple je wat ni