carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, December 28, 2010

korang..sy dh dpt BE !!

salam smua !!

pg tdi bukak nuffnang. ye la lama x bukak kan since bercuti ni..tetibe pagi tdi. sy bukak earning .eh, de cm lain je. al-maklumla 1st time kan ..:D


wah !!

sy dh dpt BE la...best2. sy dpt ni lepas 2 weeks antar email kat nuffnang ni ..Alhamdulliah ..1st time kan..ni pun blur2 lagi cm ne & apa yg akan terjadi ..:D

apa2 pun thanks dekat anje. sbb die yg guard sy cm ne nak antar email tu.

sekian cite BE Nuffnang sy .thanks ye ..nnti bg lagi ..:P



6 comments:

ciK mOt ©™ said...

hehehe...beh2...suka la ek dapat be

syariza09 said...

kira bagus la tu. sy x pernah pun anta email kat nuff

ummiaqeef said...

hehe..tahniah...

Yan said...

tahniah..Akak pun tak penah tgk. harap2 nnt terima cek je kot..hee

hasleenda said...

tahniah..dpt gak merasa..saye dah berbulan2 lom dapat papepon earning tu..ke saye salah setting pape? pastu awak email kat nuffnang tu ape benda yg diemailkan..bleh explain tak?maklum la tak tau menahu sgt pasal nih.

BIONIC WOMEN said...

wahh...tahniah..saya ni pun ada 1,2 jer be nyer..tu pun baru jugak dapat,,