carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, October 1, 2010

thanks kerana sgt berjasa..jasa mu ku kenang ..:D

hai ..

hr ni dh Jumaat!!esok sbtu nak pegi open house di Cheras. tp, pagi tu misi nak mengemas rumah!!sbb Ahad tu nnti kwn2 nk dtg beraya!!harus la mengemas kan ?huhu. weekend yg maybe akan penat nih ..:D

jasa mu akan ku kenang ..hehhee. suspens aje, ape tu ? sy x guna benda ni . tp, anak sy yg guna. seawal die umur 3 bulan die dh guna. tp, masa tu die x boleh duduk lagi..so, sy just baringkan aje.masa tu pakai kete kancil. so, sgt la muat if nak baringkan gtu, tnpa lekat dgn betui. bulan 7 die dh boleh duduk. waktu tu jugak umur die 7 bulan. so, boleh la pasangan benda ni dgn betul . '

tp, sejak bulan puasa hr tu. die dh x nak guna benda ni. huhu. kalu letak jugak die dlm ni. die akan meronta2. sy sgt kesian padanye..sbb die mmg budk yg akan menangis. mybe ikut perangai sy sebijik masa kecik dulu. so,skrg die dh ok . dh boleh berdiri kat seat sebelah driver dgn jayanye. kadang2 pegi duk belakang. tp, dgn syarat, kena bg die something yg bernama biskut . bile dh smpai umah, sure biskut tu dh jadi smpah dlm kete. sgt tidk disukai oleh ayahnye itu .

apa benda itu ???

nak tengok?sure ramai dh dpt agak kan ????



tadaa...


CAR SEAT !!!



sekarang dh x guna, dh x letak dlm car .hihi..umah kan smpit, just letak je dlm bilik tetamu ini hah!!kalu tetamu dtg, pandai2 lah ekjas buh kat lain ..huhu.




sekian ..cite sal car seat si kecik ..

2 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

salam
saya pun sejak irfan dah bleh jalan, leh berdiri kat seat sebelah tu, saya pun hanya jadikan carseat dia sebagai perhiasan...huhuhu

Pn. Zana said...

Wasslam ..

kan?dh beso dh anak kita nih. boleh brdiri kat seat sebelah. tp, bile nak tekan break sure tersenget2 badan die.hehehe.