carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, October 22, 2010

mlm tdi tgok TARA, Malaysia dpt no 1!!:D

salam jumaat semua!!

apa benda TARA tu weh ?

The Amazing Race Asia!! skarg dh msuk musim ke4. hehehe. sy suke tengok cite ni. kat siaran AXN. bile tengok ni, sure la x sng duduk kan?kejap2 nak pastikan fovourite team kita dpt buat dgn cepat tugasan yg di beri. tugasan dh la ssh2 tu ..




mlm tdi diorg buat kat Filifina. dh la kena decide nak kena naik bus ke kapal terbang ke suatu tempat tu. kalu silap buat keputusan. mmg x leh menang la.

ni la team dr Malaysia tu :-

Lim Kok Hon (Ethan), 26, Social Worker |
Mohd Khairie, 25, Graduate

Friends,

diorg menang tau mlm tdi. hehehhe. best tau !! mana2 team yg dpt no 1. akan dpt hadiah lagi. cm smlam, diorg dpt jln2 kat Filifina tu & dpt duit poket lagi USD$3,500. huhu. dekat RM10k tu. best2..tp, erm, bukan sng nak menang kan?nak masuk program ni pun ssh. :)

tibe2 teringat pulak masa main Treasure Hunt masa orientasi dulu2..hehehe

sekian cite ttg ini ..

p/s : selain cite ni suke tengok Numbers, CSI ~Miami~ NY~ LA, Guardian dll la lagi ..

5 comments:

mummy_ayu said...

ayu pun nengok..suka sangat!! harap leh jadi juara...ayu pun layan CSI, emmm ...tak tgk the biggest loser asia ker? pun best gak...

Pn. Zana said...

aYu :

kan?suke sgt..hope diorg menang!! tp, yg botak tu cm kuat sgt ..dulu tengok biggest tu. tp, skrg dh x bole nak tngok sgt .hehehe

syariza09 said...

tgk gak mlm td. sib baik ada 2 pilihan..nk wat tarian @ collect b***...eeei geli tgk si idong pendek tu lari2

Pn. Zana said...

sya: hahahha. tu la, geli tengok kan?

Mommylicious a.k.a ibuRafiq said...

sy pun mmg layan semua tuh...apetha lgi CSI...walaupun berulang2..tayang..