carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, October 4, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest.

sy nak joint ni sebelum terlambat ...

tgh ada semangat nak joint contest2 ni kan ?

kali ini anjuran pn stoberi's ni .


ini syarat2 nye.

sy akan ikut syarat2 ni okeh .:D

* Buat satu entry utk contest ini
* Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog
* cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload
* tinggalkan link di ruangan komen
* tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu
* nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe
* sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010.


ok, ni sy upload kan okey pic . ni pic sy ngan hubby je. sbb yng pic dgn anak tu sgt la blur gambar nye. sgt takut akan menjejaskan posibility nak menang ..hahahha.poyo tul



ini pic sy ngan hubby last raya. baju ni actually, kami beli asing2. bukan dr kedai yg sama pun. lepas tu bile je di pakaikan di hari raya.wau!!nampak sedondon la kan?.tuk anak ku, sila jgn terasa okey. dia pun same colur gak ..tp, bak kata tuan punye contest leh buh 2 pic..so, sy pun nak letak gak la yg blur tu ..hehehhe


ni pic nye..



blur kan ??

x apa la..kalu de rezeki xkemana..hehehhe

sekian ...


oh ye ini email sy ye : sasuzanazanudin@yahoo.com



1 comment:

PUANSTOBERI said...

Salam,
Thanks sudi join contest, nantikan resultnya tak lama lagi ya :))