carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, October 14, 2010

sgt suke main mainan org !!

salam semua!!

lapor la sgt neh. tp, tgu kul 1pm. baru leh makan dgn sng hati kan ?tdi breakfst makan kek coklat kukus sy tu la 1 potong. tu yg last tu. dh x de dah..ptg kang leh la buat caramel pulak . kat umah kena de kek2 gtu..sng kalu balik kije, tgh lapo kemain, main ambik je & makan kan ?..hehehhe.

ok..sambung cite..

hr tu kan pegi umah kwn part 2 tu. sampai2 je..ambk ko !! :-



abis die ambik kan ?x bg langsung dekt tuan punye ..bise la, mainan kat umah dh x de rupa. ibu nye mls dh nak membeli..hahaha. kedekut punye ibu!!:D

tengok jam kat gambar, baru dlm 5 minit smpai ..hehehe.

tp, anak sy ni mmg suke g umah org la . tambh2 lagi kalu de anak lebh kurg die & banyak mainan. lagi la die suke..tp, kalu umah org yg banyak deco2 ni .naik seram sy. cm hr tu pegi umah my Bos..huhu. duk perati je tangan die. jgn la duk capai barangan perhiasan org kan ??

sekian ..

jumpe lgi. nnti nak cite die checkup hr tu :D

1 comment:

ainnoraini said...

salam zana...
budak2 mmg mcm tu...maknye sabo jer ler yer...