carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, May 21, 2010

siapa agaknye juara?

Salam

Sy adalah slh seorg penonton AF8. Tp, x de la sampai nak membazirkan kredit nak vote budak2 ni. sekadar melayan & terime je siapa yg tersingkir every week. seingt sy, sy x pernh la nak vote2 tuk mana2 rncangan realiti ni kan?wat bazir jerk.

Esok malam, dh konsert final kan?bg sape2 yg cm nak munth je tengok Af ni, dh abis dh wei. x yh la nak kutuk2 kan?tgu la next year, leh ngutuk lagi.hehe. tetibe agak emo la disitu.:)

Ni la barisan finalist nnti:~

~pic from Murai.com~
~Shahir, Daus, Adira, Maulana & Iwan~


kalu ikut ranking vote smlm:~
1st-Shahir
2nd-Adira
3rd-Daus
4th-Iwan
5th-Maulana


Kalu ikut pilihan sy :~
1st-Adira
2nd-Shahir

3rd-Iwan

4th-Daus

5th-Maulana


Tp, sy x kisah pun siapa juara!!!at least nak kasi pmpuan lak menang kan???


ok..Tadaaa...jumpe lagi..



4 comments:

ainnoraini said...

hai zana...
kak ain rase shahir...adira...iwan...daus n maulana....tapi...tak kire la sape yg juara... kita tungguuuuu...

Pn. Zana said...

Hai kak;

Ok. kita tgu!!:)

Fieza79 said...

zana siyes AF kali ni fieza tak tgk langsung...huhu ketinggalan larr..

Shieda said...

Zana, Akak dah 3 tahun tak menonton AF secara giler2x. Tahun ni lagi parah...sbb hanya ziqri & bibik yang update akak...lagu, siapa tersingkir dan lain2. Konsert pun tak tgk..akak hanya dengar2 jer.

Tapi akak adalah salah seorang pengundi Vince dan MAwi..wakakakakakaka lawak!! masa tu memang berabis duit beli kredit nak undi...tapi zaman2 AF 1 hingga 3 jer...skg dah pencen!!