carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, May 5, 2010

Moving Out!!!

Salam,


Hajat di hati nak pindah umah ni :-





Tp, terima la hakikat..:P





Berpindah adalah satu kerja yg sgt meletihkan. Kdg2 smpai 1bulan x hbis kije berpindh nih. itu kalu anak dh ramai. brg2 umah dh penuh. mmg letih la kan?Tp, sy ni kategori sederhana jer. perabot x banyak sgt.ade pun, yg ringan2 jer.tp tu pun penat gak. so, terpaksa la redha je melalui proses pindh ituh.

Sejarah pindh saya...

hari ini dlm sejarah..:P


1-berpindah rumah bujang ke rumah org dh kahwin. dekat jer. bujang tinggal di seksyen 4 tambahan. berpindh ke seskyen 5 di bandar baru bangi. simple je pindah.baru khwin.x bwk ape2, just brg2 peribadi shaja.:)

2- berpindah dr Bangi ke Puchong. Dr umah teres ke umah apartment tngkt 2. still x banyak brg. just guna van sahaja. but 2 kali la angkut. BTW, sy pindh dlm tengah bulan 3. U all nak tau, masa tu sy dh pregnat kan Ammar. x sngka boleh lekat.dh la buat kije kuat, angkat peti ais dr dapur ke ruang tamu.. Tuhan tuh maha berkuasa kan?Syukur sangat!!!

3- sekarag lah!!dr aparment tngkat 2 ke aparment sebelah tingkat bawah. dh banyak brg. kena guna lori. lori ni client opis sy. sy just coll die minta tlong, die charge harga kawan. Thanks yer..:P


Bye..Tadaa..jumpe lagi.



5 comments:

Fieza79 said...

alhamdulillah..moga cpt2 bereskan sumer..sng ati sket kan?

Fieza79 said...

da tag n award utk pn. zana..
check balik blog fieza okeh?

Pn. Zana said...

Fieza:

Tu la dh settle. sng sket hati ni. Tag tuh sy dh jwb!!. award tuh pun dh ambik. beautifull blogger award tuh kan?thanks yer.

Shieda said...

lega...
takper best gak berpindah randah ni!! huhu

Srifairus said...

sri pon dah lama nk pindah umah... tp sbb pikirkan nak cari babysitter baru bagai, malas.. duk je la umah flat yg tinggi menggunung tue sampai dapat beli umah sendr gamaknyer.. nasib badan... :(