carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, May 12, 2010

Biarlah aku sorg je yg layan....

Salam hari Khamis semua!!


Saya tahu korg semua mesti x nak melayan 1 rancangan realiti ini dah.mgkin de yg kata ala, dh x best la.mesti punyer kan?Tapi, sy ttp layan jer rancangan realiti ini. x de lah gile sgt nak tengok kan?tp, boleh la dr x de.:P.

Ape nama rancangan realiti tuh??

~
~
~
~
~



Tadaa!!!Akademi Fantasia Musim ke 8..Hehe. kan??biar la sy duk sorg2 je yg layan kan?

Now, tinggal 6 peserta jer.Mlam mgu ni dh konsert mingguan terakhir!!Dh boleh agak kan sape yg lead the vote kan?

Ni coretan sy untuk Af!! [cm wartawan x?]

Minat : Adira
Tak Minat : Maulana
Hensem : Shahir :p
Gedix : Ain
Poyo : Daus
Comel : Iwan


OK..semua..Bye!!


4 comments:

ainnoraini said...

salam zana..
kak ain pun nengok le jugak AF ni...tapi kali ni kureng le cket..tak mcm seblm ni..rasa2nye..sape juara ye...

Pn. Zana said...

salam k.ain...
tengok gak ek?hehe. tp ye la, dh x bape nak best kan?sy nak Adira juara..hehe

ainnoraini said...

zana... kalau kak ain...shahir..,tp kite tunggu siape juara ye...
tp kak ain de le nk sms punnn....

Pn. Zana said...

k.ain, sy pun!!x de pun nak vote kan?Kalu Adira juara, k.ain msti belaja sy yer..:D