carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, May 18, 2010

Budak Botak

Salam..

Alkisah, si kecik ni dh botak !! rambut die agak lambt panjang.Kisah membotakkan rambut die :

~First : masa umur lepas pantang. botak habis!!
~2nd : umur 10bulan. Nombor 1
~3rd: umur 1tahun. Just potong2 tepi
~4th: this time. 16bulan. Nombor 2

Kalu budak lain, sure dh berkali2 kena tebas rambut kan??


~sudh botak !!~

Note :

nangis x hengat tau masa tgh potong tuh.

Tadaa..jumpe lagi..


7 comments:

Srifairus said...

hensem boy... xpe klu botak pon...

ainnoraini said...

tak pe botak...jimat duit sbb tak yah selalu gi gunting rambut...
zaman sekarang botak jadi rebutan ape...

Pn. Zana said...

Sri: hencem la kunun..hehe
K.Ain: hehehe..tu la jimat duit w/pun rm5 je kan?

Fieza79 said...

botak pon ttp ensem...
tp fieza ni lbh suke boy fieza tu berambot byk n lbt..rase syg nk potong br2 ni je paksa rela potong coz da kutu atas kepala...
mesti da sbb tu zana dibotak kan tu?? hehe gurau je zana..

Pn. Zana said...

Fieza: hehehe..botakkan sbb saje je..dh panjang menjela sgt dah. tp kan, ms kecik sy de kutu..hahahha

♥Hernee Nazir♥ said...

alahai sian..tkut kna botak gaknye 2 yg nangis..hehehe

Pn. Zana said...

Hernee..

hehe..die mmg cm tu. nmpk org asing je..nngis x hengat!!