carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, May 10, 2010

Award Lagi !!

Salam..i dpt award lagi u!!kali ni 2 org serentak bg pd i .:p [ni ape hal lak ber2 i ??]

INTERESTING BLOG AWARD



Thanx yer shieda & fieza.


1. Thank and link the person that give you the award.

Thanks yer pd penama2 di ats. kita cite 1 by 1 yer [mcm ramai sgt :p]

~Shieda: 1 opis dgn my husbnd. dh pernh pegi umah die [cantik tau!!]. de 2 org anak. boys. anak 2nd sama umur ngan my little Ammar. beza 1bulan jer.

~Fieza: sy x pernh jumpe die. just dlm blog jer. but i'm happy!!!dpt jumpe blogger tegar la kan?x banyak yg tau .cume de 2 org anak. boy & girl : Anis & Irfan [sepasang u!!!].InsyAllah, nnti kite jumpe yer..

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover.
~Aduhai ..i x ramai la kwn. but, bg pd la semua follower i yer..


3. Contact said blogs and let them know they've won this award
~okeh!!

4. State 7 things about yourself

1)Murah senyuman
~sama la kita shieda!!sy suke senyum. even tgh drive pun leh snyum kat org sebelah.

2)Sensitif
~sama jugak !! [bukan meniru yer]. akan mudh nk nagis bile
:1- cite sedih sal anak, ibu & family
:2- kalu anak sakit
:3-kalu pasangan x ambik berat. buat dono jerk

3)Mudah sgt nak marah
~ ni nak marah dgn pasangan & anak jer.if penat & diorg duk buat sepah je mmg nak kena marah la. tp, kejap jer..leps tuh dh ok pun.

4)Rajin
~meh sini nak puji sket kan?sy mmg rajin tau!!kemas umah.basuh baju. x leh nak duk diam kalu baju kotor penuh 1 bakul.:P

6)Pernah menjadi cikgu taska
~lama gak dlm 2 years kat taska Ammar sekarg. hajat di hati mmg nak mbik pra sekolah dlm kpli. tp, x de rezeki g.myb nk bukak nursery/tadikan nnti.InsyallAllah.

7) mudh terasa
~sangat mudh terasa kalu org ckp or buat kite sakit hati. but selalu pendam la. mls nak kecoh2. but dlm hati.tuhan yg tau ..

Itu je la kan?

Tadaa..jumpe lagi

Note: english day is coming!!still thinking about the entry.:)


2 comments:

Shieda said...

Zana...anak kite beza seminggu la...
Kan due date sama tapi..sy ter awal lak!!
Statement umah cantik tu tak bleh diterima pakai la..wakakak geli lak ketiak den!!

Pn. Zana said...

Kak, ek awl seminggu ek?luper lak..cantik lorr..hehe