carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, March 23, 2011

ni semua kerana traffic light ni la..





Assalam semua!

hahaha.

x pasal2 traffic light yg kena. tp, mmg bersalah pun. kalu hujan jer terus black out. sensitip amat la awok nih kan . geram tauuu!! petang ni x tau la okey ke idok lagi.

korang jgn risau. bukan berkaitan ngan kemalangan ngeri maupun biasa2 saje. ni smua rungutan driver x bape nak cekap cm saya.
T_____T

kat taman sy ni ader main traffic light kat simpang 4! kete mmg meramai! tambah2 kalau pick hour. mau hon sana sini . kalu yg nak terus. suke la ko kan ..kalu cm sy yg kena masuk simpang tuh..menggigil je bile smpai tang simpang nih..:P

okeh. cm ni. pg tdi Ammar bangun awl le sangat! kul 7dh bangun . sbb diapers dh melimpah luah. sbb tido mlm tdi pekena lagi 5oz susu. meragam tau mlm td nak tido . nape entah ..so, bile die bangun awal.mandikan smua and asben nk antar die pegi taska. tp, sy x bg sbb sy takut nak kuar simpang tu kang. kalu dr rumah kena kuar simpang. kalu dr taska. xperlu just terus je nak pegi opis. so, biarkan sy antar w/pun sy tau akibat nye kalu de budak kecik cm Ammar time2 sy nak bersiap kang ..

okeh. memula. nak bukak pc! Ammar suh bukak pc ok.! sy on kan aje. nk duduk. duduk la..tp, nak sy duk sebelah dia pulak ..ssh la gini. sy nak jemur baju ni. lantakla.. biar je die menangis. kangx jdi kije. lepas tu die nak berdukung pulak. merasa la sy jemur baju smbil dukung die yg dh hmpir 13kg dh kot!
T________T

okeh.sy nak mandi! die x bg. die nak masuk gak dlm bilik air. so, sy pun mandi cincai2 aje la. sbb ader org duk perati. mandi pun duduk. sbb nnti air merecik pada dia yg dh bersih suci ituh. :P kuar dr bilik air. nak main pulak menda atas peti. ambik la .main la.

okeh (last ni eh). dh siap pegi taska. ! & sy pun selamat masuk opis. :D

ni hah benda alah yg die nak main ats peti tuh. smpai bawk masuk kete :P











tau takkk??



sudu sukatan kan ?:P

konon ibu ko ni rajen sgt buat kueh ..haha





sy pagi ini :D

pakai baju opis jer.x smpat nak iron bagai .






Roxy, sy pakai tudung rose hr ni..:P


sekian ..

hrp ptg kan traffic light dh okeh. sbb ptg kang nak ambik Ammar terus.

thanks baca smpai hbs eh....

4 comments:

..nOj.. said...

welcome. heheh.

traffic lite ni memang. dah la ujan. nak ngade2 rosak plak.

kang elok la tu kak. mesti ade org repair tu

mama c'fa said...

hahahah same mcm ank saye.. umur 2thun time dtg die punye ngade memng keje xjadi la.. nk jemur bju pun mcm u kne dukung pahtu if nk msk lg la..wisau dok dpn dpur

BIONIC WOMEN said...

dhiya pun gitu gak, time dia baik, boleh buat kerja dengan lancarnya tanpa gangguan, time dia nak mengamuk, berdukung adoii, antu mak pun naik lerrrr..hahaha

ummiaqeef said...

kite pakai time jalan2 je..huhu..nti kalau pakai lg kite publish,hihi