carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, March 16, 2011

Cake for besday & potluck

Assalam .



msh dlm entry potluck Ahad lepas ..sy excited terlebih..bise la 1st time kan..korg layan je la yer..kali ni nk cite sal cake. ada cake jugak hr tuh.



cake sponsor from nien !


Choclate Indulgence from Secret Recipe! I like!!!




nak tengok gelagat Ammar bile tengok Nien kuarkan cake ni..
















kan ?excited ngat eh..duk dekat ngan cake tuh!

lepas bukak ni, baby Ali ngamuk nk susu & Nien bwk masuk bilik dlm 10minit cmtu. tetibe Ammar tarik tangan sy nak cake! haha. x malu..kelakar.

nnti ibu buat 3rd besday party kat awak yer!! jgn malu2 pulak..kena excited & sporting tauuu.
bile ?? haha. hujung tahunn niii..haha. lambat g pong ..boleh la nak kumpul rm20/month..kan dlm banyak tuhhh. hahaahha.

4 comments:

syariza09 said...

nk wat birthday party Ammar,sempat lg nuffnang beranak :)

BIONIC WOMEN said...

x sabar nak tunggu besday ammar...
beli kek best2 yea...

Lia said...

adeh.. tergodanya tgk kek SR tu akak.. best kan jumpa ramai2 ni sambil mkn kek.. hehe

Pn. Zana said...

Sya : a'ah eh. lupe lak sal income from NF. hope beranak la tuh:)
Elly : huhu. sabar ek. kalu ade, sy jemput ye.
Lia:best sgt dpt mkn kek reramai..:) Lia lama x update blog..sihat ?