carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, March 11, 2011

ke TC malam hari

assalam ..

sihat semua ???

hope sihat ye, kalu x sihat pegi klinik , ambik mc & tido!! :P

Hari tu pegi jalan ke TC. kalu malam sure la gelap kan? dh la meramai org. nak masuk pun jem eh. pegi ngan abg ipar 1 family. lepas tu otw g sana..tetibe msg ngan kengkawn yg dtg wedding mimi tu. rupenye diorg dah ader di TC! so, apa lagi..ke sana la kami. ptg tdi x smpat nk menyembang lama kan ?

so, smpai sana. cri kawan dulu sbb diorg tgh makan ..asben bg chance suh sembang dulu ngan kawan. sembang2 la..lepas tu asben coll. suh pegi kat die + cm marah2.nyampah.haha. nk menyembang lama sket pun x leh .

so, x dpt la sy nak jln2 kat situ g ..sbb dijah (anak abg ipar) dh mengamuk..tp, sempat singgh kat 1 kedai tepi2 tu jual FM.tp, dekat 5minit sy duk situ, org jual x de.ingat nk belila. nak wat GA kasi korg..tp..x de rezeki..hehee. lain kali yer...





:candid:


: kami yg suke sembang :

okey ..Ahad balik KL..x jem pung ..:)

3 comments:

BIONIC WOMEN said...

opppsss..jangan bagitau org tau, saya dulu pernah fly pagar hostel gi dating kat TC..haha..
itu kisah lama beb..

Tapi dulu ingat lagi, kat TC ada buat pesta tanglung, kita baring2 atas pasir sambil buat lubang letak lilin, cantik sangat tc masa tu, semua terang ngan lilin, dan tanglung2 yg terbang..
tapi masa tu pantai TC tu x macam sekarang ni, sekarang pantai dia semakin dekat ngan tebing, dah x luas pasir tempat nak baring2..hehe

syariza09 said...

TC tu apa? say abudak baru blajar hehe

Pn. Zana said...

Elly: hahaha. pecah rahsiaa! betuii

Sya: Tc tu Telok Cempedak .:)