carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, March 21, 2011

botol susu BPA free Ammar

Assalam semua..

Selamat hr Isnin.
Selamat bekerja dari bercuti 2 hari.
sure x de mood kan ? rase nak smbung tido kan ?
hehe. same la tu.nak wat cm ne. dh tanggungjwb kita kan ??

okeh .

sejak2 isu botol susu mgu lepas.. sy pun balik umah terus cek la botol susu si kecik! ada 3 biji ( 1 kat nursery 2 kat umah) . oh. ade 2 yang non-BPA free. sah2 kat bawah die ader simbol no 7! oh. ape la Ibu ni. x cek dulu b4 nak beli kan ..nak kena nih. okey2. kita kasi tukar yer. at least de gak perubahan kan ? dr x ubah langsung ! so, yg 2 pcs tu kt kasi buang yer.. so, cri la yg baru ..





Tadaaaaa..








botol susu gemuk ada pegang dr Disney !

ni warna turquoise kan ?

rm13.90 saje!

beli 1 dulu, dpt gaji kan kita beli lagi 1 yer..:)

:D


2 comments:

syariza09 said...

hohoho....dh beli ekk, sya tgh tgg gaji ni, pastu br leh bli banyak2

J@J@ / Bini The Rock said...

btol ni sama mcm nuren punya. Cuma yg tak bestnya..nombor senggat dia hilang sudah skrg. Main agak agak aje klu buat susu pki botol ni..

xD

**gaji kang nak cari lagi btotl BPA free..tgh aim yg sebotol RM32 tu.

tgk tabung ayam sat!! haha...