carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, March 14, 2011

nama ibu apa?


as salam semua ...


sihat? sy sihat2 aje. hr ni dh start cuti sekolah kan?untuk cikgu mesti best kan sbb leh cuti. tp, ada je plan nak kemana-mana kan?best2 jdi ckgu..tetibe nak jdi cikgu..haha. hope de rezeki sy tahun ni yer. :)

oh yer. meh nak cite. skrg sy tgh train anak sy tau apa nama ibu & ayah die. sng nnti bile org tanya .x la tersipu2 tak tahu. hehe. tp, anak sy ni pemalu sgt eh. smlm pun ader potluck umah kwn pun malu-malu sgt eh. x kuar pun suara .

btw,dh lama train die nama ibu & ayah. tp, ssh tul nak sebut. so, meh tengok nama ibu ayah versi Ammar!!























Ibu : nama ibu ape?
Ammar : Ana (ssh tul nak suh sebut zana)

Ibu : nama ayah ?
Ammar : Ami ( huhu. Amir la..:D)


okey la tuh kan tuk budk 2tahun 3 bulan ni..:)

anak korg mesti dh terer kan sebut nama korg ?:)




kami..

4 comments:

[-suziey-] said...

hehe bila cuti mmg best giler jadi cikgu..ekekk:D

waa clever la..ok la tu pndai gk sebut..

BIONIC WOMEN said...

Dhiya dah pandai nama mama n papa.
tapi pelat, so xleh jugak sebut betul lagi..hehehe

Yan said...

Anak akak yg first umur 4 tahun baru ok cakap.. Tp kena rajin sembang dgn dia.

Srifairus said...

salam.. sasu.. lama sri tak singgah sini.. pe kabo awak.. hehe.. mkn chomel yerk skrg.. lawan2 dgn amir yerk... hehe.. ok, c u.. take care tau.. harap wish list awak tu akan tercapai.. salam..