carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, June 7, 2010

SELEBET KAH SAYE??

Salam ..



Ini 1st time nk menjebakkan diri dlm contest2 nih..Contest anjuran Mommy Qastalani

Jom kita review syarat2 nye ...

1.
Hanya terbuka untuk Follower “MoMMy Qastalani”. Kalau anda bukan follower, sila lah lihat sahaja cepat-cepat lah FOLLOW ME! (Scroll sampai bawah page nih, ada follow button)~Done!!~
2.
Buat 1 entry bertajuk “ SELEBET KAH SAYE?? ”. Hanya tajuk ini sahaje yang diterima pakai ~Done!!~
3.
Penyertaan adalah untuk usia 20 – 60 tahun ketika dalam photo. Alamak, ada ke mocik umur 60 tahun nak join contest nih! Bukan photo terkini pun takpe~umur dlm lingkungan~
4.
Photo haruslah photo diri sendiri. Mocik sedara tak bole. Mok mertua lagi x bole!~Ok!!~
5.
Upload 1 photo anda tanpa make up + kelihatan ala-ala selebet (hanya SATU sahaja). Nak photo penuh bole, photo wajah saje pun bole. Tapi yang diambil kira adalah wajah yang selebet.~Ok!!~
6.
Harus diingat contest ini bertujuan mencari mangsa yang paling selebet! Kalau pakai make up tapi pose ala-ala selebet memang tak aci okayy!
7.
Penyertaan lelaki dan wanita. Half man half woman nak join pun bole la..
8.
Copy banner di atas dan tepek di sidebar dan entry masing-masing. Jangan lupa link kan kepada entry contest ini~Ok!!~
9.
Selepas siap, paste kan url tersebut kepada comment section blog ini~Ok!!~
10.
Dan akhir sekali, tolong emailkan Nama Penuh, Address, No telefon, dan url entry penyertaan korang kepada karipapsayur@gmail.com~OK!!~
11.
Contest ini tamat pada 30 June 2010 jam 2 petang

Oleh itu, dengan segunung harapan nak menang jugak!!.sy pertaruhkan muke selebet sy inih. Masa ni tgh tgu driver lori nak pindh rumah!!Mmg totally, natural beuty la yer..
+

+

+

+

+

+

+

+


Mmg selebet kan ??:(


Ok..Thanks & Tadaa...[doakan sy menang yer. mana tau, 1st try ni de tuah kan ??baru la de semangat nak msuk contest2 lain kan ??


Kalu de sape2 yg nak joint jugak..klik dekat sini k..


4 comments:

pak long said...

salam...
moga berjaya hendaknya..appy selalu

Pn. Zana said...

~Pak LOng ~

Thanks yer...u too

Fieza79 said...

nak cari pic muka selebet sgt ssh..ada ka? kena godek2 pc dulu..

Pn. Zana said...

Fieza~hehehe...cri jgn xcri yer..de tuh..hehehe