carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, June 17, 2010

sampai bwk mimpi !!

Salam ,

Hah!!Betui..x tipu!!

Apa tuh??sejak asyik duk layan2 blog ni smpai curi time kije kan?, sy smpai t'mimpikn slah sorg kwn blogger ni.. hahaha..mmg serius ..x tipu..:P

Cite mimpi tu :-

Sy & asben dlm kete, tiber2 nampk 1 kete kuar simpang. and ternmpak anak die ni tgh duk lambai2 kat sy.Erm, mcm pernh nmpak budk ni, dlm blog mak die. Oh!!baru teringat die ni.APa lagi, terus la follow & kitorg sama2 stop kat tepi jalan.:)) sakan kan gelak.x sngka leh jumpe. lepas tuh nak ambik gambar, camera x de bateri.:( puas dh tekan2..alih2, bunyi lagu kuat sgt..hahaha. rupenye alarm bunyi suh solat subuh lar .!!!suspen aje kan?sape la die tuh kan ??

+

+

+

+

+

+

+

+

ni la die :-


kelakar tul kan??


Fieza : kita kena jumpe la kalu gni..:))


Babai..Tadaa....

6 comments:

Fieza79 said...

zana...fieza jadi terkezut pe hal pulak gambo header fieza leh kuar kat list blog zana...
cpt je klik tau..! ehh upe nya zana mimpikan kami ekk? btol ke zana...pe la yg di pk kan time siang ari smpai tabawak mimpi..hikk lawak tol..!

mmg kena jumpa neh..!

nieyla nadia said...

ish...ish...sampai bawak ke mimpi..hehehe...ble nak jumpe nieyla dlm mimpi akak plak...huhuhuu

nieyla nadia said...

ish...ish...sampai bawak ke mimpi..hehehe...ble nak jumpe nieyla dlm mimpi akak plak...huhuhuu

Pn. Zana said...

Fieza: hah!!terkejut kan?hhehehe..betui..x tipu. entah la..ape maknanye ek ..hehehe..kena jumpe gak ni..

Nieyla : hehehe. itu la..nnti mlm ni nak mimpi la..haha. boleh gtu.tp, dekat je kita kan?

nieyla nadia said...

hehehe....akak dah mimpi nieyla blm...hehehe...kte dekat ek?akak kat ner?huhuhuhu

Pn. Zana said...

Nieyla: lum mimpi lagi la..:)) akak di puchong aje. nieyla di putrajaya kan ?