carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, June 14, 2010

Friends are forever

Salam Semua!!

Alhamdulliah, dpt jugak kan kita jumpe ,seleps 3 hari x update blog.lately, mesti nak update jugak kan?w/pun 1 entry cite but..itu dah memadai.

~Di Goggle~

Friends are forever..

Setuju x dgn word di atas??sy mmg totally setuju!! ikatan kwn ni akan kekal selamanye, walaupun jarang berjumpe. Namun, kenangan bersama tu la yg buat kita ingat selalu. Insan yg bernama kwn, mmg x kan sama dgn insan yg bernama suami!! its the reality..bile dgn kwn, kita akan jd lebih bebas dr segi percakapan & tingkah laku..:P nak mengedik skit pun boleh

Namun sejak kahwin ni..mmg dh kurang mmg jarang gile la masa nak jumpe ngan diorg. kena buat businessplan sekian lama pun belum tentu lepas nak jumpe..:) tapi, sy redha je.InsyAllah akan de masa kan nak jumpe korg semua.Nasib baik la skrg dh de platform nak jumpe dlm alam maya mcm FB, YM dn lain2 kan??

Harap, kwn2 sy yg bca entry ini, sy amat merindui nak jumpe korg smua!!tp, kata suami perlu di dengari..:))[suami sy lebih suke sy dgn die bersama berjumpa kwan]agak x best kan???;)

Ok la..babai

2 comments:

nieyla nadia said...

salam...kak zana... nieyla dah tukar URL... add balik yer... akusukablogaku.blogspot.com

Tq kak

Pn. Zana said...

ooh.ok nieyla..thanks inform ..