carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, June 11, 2010

kwn yg dh lama x jumpe

salam Jumaat yer!!

Hari ni sy dh set date pg2 buta duk bersms nk jumpe dgn kwn yg dh lama x jumpeberkurun dah sy nih!!BTW, masa sy di AMI, Shah Alam de ikut kursus herba. sy ade la geng2 gagak hitam kan?bukan hidup berpuak2 yer but, kwn yg rapat skit dr yg lain. NI de pic yer:-





1:- Mas : 1 bilik & org pertama yg sy jumpe masa nak daftar
2:- Feeda: berpraktikal bersama
3:- Nien: baik masa lepas dpt 1 group presentation
4:- Meiza : sama cm nien [sbb diorg dh baik]
5:- AFni: sama cm Meiza
6:- Mira: mmg baik masa kat umah sewa.sbb die pun x de kawan

So, hr ni..sy nak jumpe yg no.2!!!..:) Yang lain, x dpt jumpe lagi..:) lain kali yer..

Ok..tadaa.. bye ..

note:

x sabar nak jumpe nih!!!:P. die kata de bwk something tuk sy..:P hope die nak belanja sy best2:))


3 comments:

mummy_ayu said...

salam kenal..i follow u back..
seronok kan bila jumpa kawan kawan lama

ainnoraini said...

hai zana..mesti bestkan jumpe kwn2 lame...mesti ade mcm2 citer...rasa mcm nak balik je zaman tu..

Pn. Zana said...

Mummy Ayu : Thanks yer!!seronok..dh lama x jumpe.mcm2 la cite kuar..
K.ain: hehehe. itu la.best ..