carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, June 4, 2010

Menjwab tag

Salam Semua!!!

Dah Jumaat kan hr ni?Esok leh la cuti for 2days kan ?Hri tuh godex2 blog Fieza nih. Jumpe la tag nih. die x tag pun sy..sy je yg sibuk2 nak jwb soalan sush giler nih

Meh kita menjawb!!. sila jgn meniru yer


1-Apa akan anda buat bila tahu ada kawan tikam belakang?

Erm, rase cm nak mkn kuih lompat tikam pun ada!!!Wei, serius la.Ok2, tikam die balik..hahahha. x de lah, wat tak tau jer.Mls la nak sibuk2 sal die la.

2) 6 orang di hati anda?

1) My Asben yang encem itu
2) My Son
3) My Family
4) My PIL
5) My Friends
6) My Employee mudh-mudahan leh naik gaji sket :p

3) Anda rasa anda comel?

Ya Ampun!!sngat comel ini orng la!! Comel??Erm, entahla...jap nak tanye asben.:))

4) Single or taken?

Taken by My asben pda 09.11.2007

5) Blog yang anda suka?

Semua yg sy follower & of coz yg de slalu update.

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Of coz!!Bibik kemas!!.

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Aduhai..x ingat la..aci x kalu x jawab??..:))

8) Last text message?

Tanye asben, kenapa?sbb de misscoll dri die..mls nak tepon balik,syg kredit.hahaha

9) Hari terakhir anda menangis?

Malam tdi!!menangis air mata darah!!sbb tengok cite hindustan mlm td. Lakonan Aamir Khan & Manisha. Story sal berebut hak milik anak.but..happy fried chiken ending.

10) kaler favorite anda?

Hitam legam, putih, Hijau & Merah menyala

11) Orang terakhir anda ber-YM?

Rus..cite sal anak & family

12) Game paling anda suka?

Saidina boleh ???Game jugak kan ?:))

13) Adakah anda peminat MCR?

My Chemical Romance ek ?Erm..boleh blah la..

14) Apa perasaan anda jawab tag ni?

Bise jer..lagpun kenyang nih..lepas melantakAyam Penyet nih!

15) tag ini best?
Best..


Puas hati x jwapan sy?:P Meh tolong kwn2 jwb tag nih :-

1) Sri
2) Shieda
3) K.ain
4) Semua la yg sdg baca yer..

Ok..Tadaa...Bye..Jumpe Isnin!!!


2 comments:

Fieza79 said...

zana...tak kena tag pun sudi2 kan la jwb..tak kesah lg suka zana godek2 blog fieza...eheh

fieza tak tau pon MCR tu hape..hehe?

Pn. Zana said...

Fieza..hehehe..x silap .My Chemical Romance kot..:)