carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, June 7, 2010

Award from Nieyla..

Salam Isnin semua!!!

Pagi2 buta ni just nk upload neh..dpt award la from nieyla

Good Comment Blogger




Terima kasih daun keladi masak tempoyak yer!!nnti bagi lagi.:))

Boleh x nak kasi kat org lain gak ni ??boleh la kan??..so nak bg pulak award yg cute miut nih pada :

1) Shieda
2) K.ain
3) Masniza Manan
4) Sri
5) Ila
6) Fieza


Ok..babai..

7 comments:

Fieza79 said...

zana..! fieza pon dpt award ni dr Nieyla n then pon dah tag kan nama Zana utk ambik award neh..!
heheh crossline..!

pape pon tq ye Zana..!

ainnoraini said...

hai zana...
tq bg kak ain award lagi...ingat jugak kat akak ni..
sori ye..zana kak ain tak sempat nak jawap tag zana tu..skrg coti2 ade kat kg..nnt ye..
semoga zana hepy selalu...

IdzaLia said...

tahniah dpt award..

nieyla nadia said...

boleh jer kak zana...bg la kat sape2 pun...psl shahir tu,nieyla ikut sangat2 pkembangan die...hehehe...mlm sabtu tu mmg shahir on9...so,sempat la chat ngan die...

Pn. Zana said...

~Fieza~
Hehe.x per, thanks jugak kat u.
~K.Ain~
Hehe..ambik ek award nih..x pe, lambat pun xpun nak accept.
~Ila~
Ambik ek..de nama tuh
~Nieyla~
hehehe..ek?sy pun mintak gak la..hehehe..

Srifairus said...

tq zana... akan ku ambil award itu.. ntah bila pulak entry nyer akan di upload.. hehehe..

MasKamil said...

mcm mana la saya baru terbaca post pasal award yg sasu bg kat saya ni...isy2...dh hampir 2 tahun tu x sedar yg ada org anugerahkan award kat saya...hehehe