carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, June 23, 2010

Korg ni x kan x perasan kot???

Salam...

Agak nk marah jugak la nih!!! Geram aje ngan Taska tmpat Ammar menumpang kasih seawal 8pg smpai la 30minit lagi nak azan magrib sbb ibu die nak mandi tanpa gangguan setiap hari bekerja ni!!Dah 2 kali dh kena cm nih.

Korg sakit hati x if ambik anak korg, leps tu bile masuk kete, alamak!!bau busuk la. sah2 la busuk sbb de something dlm drypes..erm, cian dh anak aku tuh tau, duk melekat je if duduk. b4 ni ada gak 1 kali. bile dh die pass Ammar duk dlm seat die dlm kete, x kan lah nak suh die bwk masuk & basuh kan?X mau la budk tuh! dh nampak emak die. Tak kan la hidung ko tu tersumbat weh??Geram je tau!!

Itu aje la luahan menyampah sy kat diorg pagi ini..Harap2 dh sejuk sket la hati sy ni.Tp, nak wat cm ner, dh lama Ammar duduk situ , since umur die habis pantang g. Bersabar la yer!!

Ini la budk yg kecian tu:-


~Si kecik yg berhidung kembang mcm ibu die~

Ok..Babai ..

P/s : Trainer UBS tu dtg lepas lunch pulak!!semangat je i tgu u tau!!:)

9 comments:

ainnoraini said...

sabar ye zana...
lain suruh jer pengasuh tu..
bersihkan dulu..ade ke mcm tu.

Pn. Zana said...

K.ain, ssh gak nak suh die basuh lu. die dh letak ammar dlm car seat & sy mmg tgu dlm kete jer..if die nak ambik ammar wat masuk dlm, x mau nye budk tuh..:)erm, x pe la. :(

Yatie said...

sggh tak bermoral pengasuh tu....

mummy_ayu said...

esoknye tu kasi tau la..perli perli sikit..ye la bukan minta jaga free, kita bayar tau..sian ammar, kalu lelama tu mau melecet plak nanti

mommylicious said...

sasu..redha je lah..nak buat cemane..kite suruh dia jagakan anak kite...nak suruh2 nanti diorang kate kite over plak...

Fieza79 said...

ishh hampeh btoi owg taska tu...pemaleh kot..?

kena tegor tu zana...kita penat2 bayar bln2 utk keselesaan ank...bkn free haishh...

Pn. Zana said...

hehehhe. Thanks semua!!!

syariza09 said...

sy pn penah kena camni

Pn. Zana said...

Syariza: salah kenal..eik?rasenye sape pernh antar kat nursery sure de pengalaman kan??:)