carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, June 3, 2010

Salam ...

~credit to Mr. Goggle~


wah!!gambar aeroplane kan ?? nk p holiday ke cik kak?? hehhee..ish, dok la..lum smpai seru g..:)

Ini cite Ammar :-

1 mlm tuh, kitorg g mkan kat seksyen 23, Shah Alam. Best masakkan die.but, mlm tuh cm x bape best jerk. menci la i kan.x kekal kan reputasi .:P ..lepas2, Ammar ni dh siap makan, dh bosan la duk dlm baby chair tuh, die pun nk suh ayah die dukung ..lepas tuh, tetibe tunjuk kat langit..hahahha..suspens kan??smbil2 ckp2 per2 jer kan...hah!!rupenye, nak bgtau ..de aeroplane lalu..dok tunjuk jer smpai hilang dr pandangan kan ?..:) Tau la..singkatan nama die tu M.A.S..[Muhammad Ammar Syazwan]..de harapn ke ni nk jdi Pilot.boleh la mak & ayah nye dpt tiket flite free nnti kan?? InsyAllah yer..

So..begitula die kalu kitorg kuar malam..dlm kete..duk dekat ngan dash board..nak nengok if de kapal terbg lalu x..tajam tul kan mata die nih..:)


Ok..tadaa..

2 comments:

nieyla nadia said...

salam...Kak Zana amek award kat blog nieyla ok...untuk akak...

Pn. Zana said...

Nieya..ok.nnti akak ambik k..thanks yer