carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, May 27, 2011

Rojak Mamak Seksyen 15, Subang Jaya

Siapa pernah makan?? angkat tangann!! :P

Seingat sy dulu, masa mengandungkan Ammar, sy mengidam rojak ni hah! pagi2 masa tu tengok MHI kat TV3. masa tu diorg cite pasal rojak ni. ape lagi..terus la ckp kat asben .

nak makan! nak makan! ..

balik kijerr. terus pegi..:P

Baru-baru ni hari Ahad lepas2, sy duk teringat2 pulak. nak makan kan..terus la ckp kat asben suh die ke sana. & kami tapau bawak balik..:D

Smpai sana dh pukul 1ptg mcm tuh. ramai org kann? kena q la dulu. tapi diorg buat kije cepat jer..kejap je q. :)



nmpak tak asben sy tengah q ? :D tak nampak sudah! sy pun x nampak ..haha



tu ada harga nyerr..

kredit: Google




dh ready nak tengok rojak yg sedappp??











tadaaaa..





kredit: Google


sedap kan nampakk?

sy suke, tapi asben kurang..kurang pedas katanye..:P

die mmg cm gtu, ape yg sy suke..die kurang..banyak la..

cth paling hampir laksa, tomyam & mee goreng
laksa yg sedap tu pun die x suke..mmg rugi laa ..huhu ..


:D

1 comment:

Mama'cfa said...

try la rojak bellamy..pun sedp...