carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, May 6, 2011

milo sejuk

Assalam ..

korang dh try milo sejukk? saya sudahh! ** berlagakkk:P


sedap ker?
sama ke ngan dlm van tuh?


entahh..haha. sbb dh lupe dh rase yg dlm van tu guane! tapi. bestla..

kat umah x de air sejuk. so, kena buat la dlu. buh ais ketul dlm air masak! tgu 5 minit..buh milo dlm cawan percuma ni hah. buh air sejuk & kacauuu! boleh terus minum.




korang try la eh.
boleh la buat air segera kalu dh dahaga tahap gaban sangat kann? balik kije kan over dahaga & laparr. :)






oh lupe. harga eh. dlm rm10.50! dlm box ni ada 15paket . & dapat free cawann! suke-suke. ni sy beli kat Giant. x tau kat tempat lain. sama je kot. kalu x sama. nak lempang cashier giant! haha..tetibe jerk.:P

3 comments:

ummiaqeef said...

mcm best tp x pernah try..

waniey_sakura said...

dh try.. bli mjlh jelita dpt free 1peket milo sejuk.. sedap.. seng nk bncuh coz dh xpyh sush2 jerg air pns.. hehehe

Bionic women said...

kat rumah ni jengjrang org minum milo..huhuhu..
nak try ler jugak, nak ajar dhiya berdikari..hehehe..kat rumah ni air sejuk main tekan jer..hehe