carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, May 24, 2011

Aeroplane Ammar

Asslam ..

Sihatt? dh lama rasenya tak update cite pasal si kecik ni hah. dia skrg dh makin besar. makin banyak perangai tauu. skrg ni pagi2, bercinta betul nak pujuk pegi nursery.banyak alasan tauu!


Ammar, jom mandi, pegi school. jumpe awish, kawann. jom la..
x nak, x nak..bu..baring..

as sudah..suh ibu baring pulak.

tpi. tak la sesusah mana. cume nak pujuk tuh take time sket..jiwa kan tgh sensitip. mana boleh marah2. lagi la die memberontakk.

kalu kat rumah, die suke sgt main mainan cm lego ni hah. tapi. yang murah je la. skarg dh pandai buat aeroplane! ada la rupe sket..:P



Bu..Planeee!!!


wahhhh..good boy!!!
(sy skrg suke sebut wahhhhh. dgn muke yang sgt teruja!! :D)






lepas die tunjuk plane die ni. sy kata nak ambik pic la..dan2 die berdiri tegak tau! lepas tu nak tengok, nak tengokkk.kelakar la awak ni Ammar! :)

tapi, kalu tak jadi atau 1 lego jatuh..terus amukan die. hbis die baling semua tu kuat2..huhu. perengus taaaaaaaaaaaaauu!

okey la..babai

**perengus tu baran,suke marah..:D
** nampak tak lebam kat dahi?? tu sbb tersalah kaki yang licin & langgar bucu dinding :(



3 comments:

ummiaqeef said...

same la ngan aqeef jenis baran. kalau x dpt buat mesti dia hempas barang tu.. geram je..kalau lego dia suke buat pistol..hehehee

.:fyzz:. said...

alaaaa..ammar..........sama nama ngan anak fyzz la...

good boy...n so clever..:)

..nOj.. said...

dia buat sendiri ke tu? pandainye. clever boy.

heheh perengus tu ikut perangai mak ke tu