Terima Kasih kerana sudi membaca blog saya

Love u all's

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Hanya Taip Keyword Anda

Loading...

Wednesday, May 18, 2011

Pesuruhjaya Sumpah (Persendirian)


Assalam..

just drop sini kejap jer..:)

ptg tadi my bos asked for carikan dia pesuruhjaya sumpah yang berdekatan Puchong ni hah. so, lepas google, dpt la jumpe 1 link ni. so, agak berguna la jugak pada sesiapa yang ada dokumen yang perlu di angkat sumpahkan ..:D

korang klik sini jer yer. ada di semua negeri. just call dulu takut2 diorg dh tak aktif. but ada yang x de no phone.so, pandai2 la korg nak cari yg mana 1 eh..:)

tulis kat blog ni just nak ingatkan diri sndiri jugak. almaklumlah x ambik tau sgt bab2 ni..:)



http://www.kehakiman.gov.my/application/Dir_PS_Psendirian2007.htm

3 comments:

Anonymous said...

assalam,

saya cuba ke website tu tapi Page Not Found.

Anonymous said...

Assalammualaikum,

bayaran mcmana?

Management Consultant said...

Salam, boleh bagi link yang terkini?

TQ