Hanya Taip Keyword Anda

Loading...

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (100) Ammar (68) my self (53) jom kurus (32) info (22) miss sasu (20) Jomkurus (18) nak kurus (16) misssasu (15) baby aryan (14) drama tv (14) family (13) raya (13) puasa (11) misi kurus (10) resepi (10) tips diet (10) wish (9) MasterChef (8) makan2 (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) macam2 (6) rumah (6) GA (5) cookies (5) esp (5) hadiah (5) jalan (5) kawan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) wordless wednesday (5) Holiday (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) Aktiviti (3) diet (3) klinik (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) balik kampung (2) blog (2) gift (2) iklan (2) kuantan (2) kurus (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) nak cantik (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) testimoni (2) video (2) vitamin c (2) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) astro (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bonus (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) doa (1) elektrik (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencingmanis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) on9 (1) panduan (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) preloved (1) puasa. makanan (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) sembelit (1) setdetox (1) shop on9 (1) soya (1) surirumah (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) tips (1) toys (1) vivix (1)

Wednesday, May 18, 2011

Pesuruhjaya Sumpah (Persendirian)


Assalam..

just drop sini kejap jer..:)

ptg tadi my bos asked for carikan dia pesuruhjaya sumpah yang berdekatan Puchong ni hah. so, lepas google, dpt la jumpe 1 link ni. so, agak berguna la jugak pada sesiapa yang ada dokumen yang perlu di angkat sumpahkan ..:D

korang klik sini jer yer. ada di semua negeri. just call dulu takut2 diorg dh tak aktif. but ada yang x de no phone.so, pandai2 la korg nak cari yg mana 1 eh..:)

tulis kat blog ni just nak ingatkan diri sndiri jugak. almaklumlah x ambik tau sgt bab2 ni..:)



http://www.kehakiman.gov.my/application/Dir_PS_Psendirian2007.htm

3 comments:

Anonymous said...

assalam,

saya cuba ke website tu tapi Page Not Found.

Anonymous said...

Assalammualaikum,

bayaran mcmana?

Management Consultant said...

Salam, boleh bagi link yang terkini?

TQ