carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, May 5, 2011

Medsi Exam sabtu lepas





Asslam ..

Sabtu lepas (30.04) dh selamat menjawap exam Medsi untuk 1st time! sy dpt kat Sek Men seksyen 16, Shah Alam sana nun.

seawal pukul 6-30pgi bangunn* padahal hari biasa pun bangun gitu jugakk! siap2 bekalan food & air untuk si kecik ! Ammar terpaksa ikut jugak. sbb taska tutup.sepatutnye bukak tapi nye nak ganti yg 1st week mei ni. so, kena la ikut kann? :P

smpai sana kul 8-45pagi. awal kemain kan! exam pukul 10pagi. huhu. so, relak2 la dulu dlm kete & tetibe sakit perut nak g toilet..huhu. selalu cm tuh kan? nebes kerr? haha. nsb baik toilet nye dekat , so x perlu la nak mencari jauh2..:)

so, dlm kul 9-20pagi cm tuh. baru pegi kat dewan . tengok angka giliran. ni. so, dengan rase yakin kan..x nengok la slip exam ni. pakai ingat je no berapa..tetibe je tgh sembang ngan kawan..rupenya2 salah tengok angka giliran..huhu. no saya dlm 117. which is bukan kat dewann!! haha. lawak la. kena naik tingkat 3. duk dalam kelas jer. huhu. nsb baik sempat cek dlu. kalu x..maluu aja kan. so, next. jgn over confident tauu!:P


ambik gambo dlm toilet..:P



dlm 5minit masuk kelas sebenar..dh start examm! x smpat nak relax2 dulu..hehe

exam nye ada 300 soalan. semuanye based on minat & diri kita. pilihan jawapannye adalah


Ya atau Tidak
Sangat Tidak Setuju, Tidak setuju,Setuju, Sangat tidak setuju

ada 1 lagi. tapi luperr. huhu.


Muridku Anakku sayang ...:P



hope ada rezeki..amennn:D

1 comment:

PUANSTOBERI said...

Insyaallah..ada :)