carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, May 4, 2011

kasut baru

Asslam ..

hai korang! dah lama tak jumpe kan ?

bz sket lately ni..smlm 1/2 hari di PICC. konvo adik kat sana. nnti cite lenkali yer


oh yer. ni nak cite. beli kasut baru..actually dh lama betul x membeli kasut. tapi kan nak pegi sit exam. so, harus la berkasut tutup kan? exam hari Sabtu & beli kasut Jumaat malam. bijak takk? haha. suke sgt buat kije last minit kann?:P

so, lepas magrib ke Jusco Taman Enquine sana la. terus terjah ke area Jusco. dh tengok2 & nak ambik mana yg berkenan. actually yg berkenan tuh mahal sgt. huhu. gaji kan x lagi.so, kita ambik yg dlm budget saje. tp, asben ajak pegi kat luar pulak. nengok kalu ada lagi yg ok & within the budget. pegi kat Esarli & Bata. x de pung yg menarik.

so, masuk balik dalam Jusco. Telatah Ammar x yah nak tanye. die dh buat shopping mall tu cm umah dah. berlari, duduk & siap baring kat cermin ! maluuu! lantak la..:P



kasut jenama ni je hah! ok la ..:)




kenal tak jenama ni?? Kat Jusco gelemer laaa.


Tadaaa..



ok takk? rm41.00 after discount! ada 15% less untuk pemegang kad jusco! :P

eh. korng kalu pakai kasut baru sakit tak kaki?? malas nak pakai sarung kaki. sbb x selesa..huhu. nasib pakai masa exam je. x berjalan2 pung.huhu.tapi tetap sakit jugak. korang tau cm ne nak bg tak sakit?. smpat google gak petua2. ada yg kata sapu lilin kat belah dalam. **sy try! :P & ada ckp gigit kasut tuh! haha. lawak pulak..

sekian..:)

1 comment:

mamalieyna said...

lama tak g jusco equin...baru pernh 2 kali ke sana..

comel n kemas kasut tu...haa sllu dgr petua, kena geget jer masa mula2 beli..hee~