carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, April 26, 2011

unplan ke Bagan Lalang



*** sambungan dari yang lepas.klik sini if x faham jalan cite nye..:P

masuk je Asar, kami pun solat..asben Wan belikan goreng pisang..tetibe wan tanye.nak kemana lepas ni? ingat nak ke Bagan Lalang. tepi pantai tuh,.ambik angin kata ko. Wan pun berminat nak joint ! so, apa lagi.cepat2 la kami solat + kemas apa yg patut. suke tau plan cm gini kan?

so, bawak la goreng pisang yang tak jadi makan tdi + air mineral sudah..nnti nak tambah makanan lagi kita beli kat sana jer.

tadaaa..dh smpai! dlm 30minit gak la dri Bandar Enstek tuh! jalan sempit & banyak lori tuh yg leceh tuh kan?

ini la rombongan cik kiah ke Bagan Lalang tuh. ** asben + ammar x ada dalam gambar



Adam (anak 1st wan)


Ammar (satu2nya anak sy)


sy, Wan & Yaya duk kat ats tikar ni jer . sementara asben Wan & Sy bawak anak2 berjalan ke arah pantai sana. masa ni air jauh lagi. so, x dpt la nak bermain ombak kan. biasa akan pasang dlm pukul 7malam cm gitu. x dpt la nak tunggu. ada anak kecik tuh. x sanggup eh nak ambik risiko kan?

lepak, ngumpat2 sket + makan,minum. balik la kami dalam 6-45ptg cm tuh. singgah kejap kat gerai jual lauk tuh. beli sotong segar. dlm 1/2kg. dlm rm13 saje.asben nk suh buat smbal sotong katanye.:)


brgambar jap b4 balik..

sekian..:)

p/s : baru perasan gambar asben x de pung..huhu. dia kan x suke ambik pic

2 comments:

Yan said...

Tak pernah langsung sampai area sini. teringin gak one day..

Bionic women said...

u dah nampak slim ler dear..

lum pernah sampai ke bagan lalang