carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, April 1, 2011

baju + beg from night market

Assalam ..

kunun night market !! padahal pasar malam sajerk. :P

kt taman umah sy ni ada 2 hari pasar malam iaitu hr Jumaat & Ahad. kami biase pegi beli lauk & sayur pada hr Jumaat & kalu nak jenjalan saje2 pegi hr Ahad.

tetibe nampak baju tido petak2 ni . terus la sambar 2 helai. skarg dh size no 4.kami start beli tuk Ammar ni since saiz nye 2! boleh la tuk pakai hari-hari kan ? sbb kain die panas kan ? lain la kalu ada aircond kan ??


KORANG TATAP LA GAMBAR2 AMMAR NI YER ..:D








Baju petak2 : rm19 untuk 2helai (mintak diskaun lagi x bg dahh. )
Beg dukung tuh :rm15

kejap je bertahan niih..haha

4 comments:

ummiaqeef said...

dulu ade gak beli baju tido ni sekali mase aqeef kecik dulu..sekarang ni pakai tshirt ngan suar panjang biase je..

mummy_ayu said...

suka tgk boys pakai baju tido pesen nie..mcm dah besar je..

syariza09 said...

Aiman pon ada bj ni, tp slalu bg dia pakai suar jer, baju lak pakai t-shirt sbb baju asal tu panass

mamalieyna said...

ada belikan sepsg tuk my arif..rm10 hengget..hee..tp tu la kain dia jenis panas kan..hu~