carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Saturday, April 9, 2011

selamat hari sabtu

Assalam ..

korang dh bangun kerr??

sy seawal 6-50pg dh bangun.walhal alarm di set 20minit lagi awal..:P biasalah kan? lebih syg ke tido dr bangun! erm. lately dh cm hilang dh nikmat tido smpai tghari. kalu dlu b4 khwin, sy la ratunye. kalu boleh bangun2 terus lunch. huhu. teringat time belajar kat kustem dulu. kalu hari Jumaat jer mmg bangun2 mandi terus pegi beli food tuk lunch kat depan hostel. bestt. :) makan dlm bilik. lepas tu giler..kul 3-4 b4 asar tido balik ..hahaha. yer la dulu x der tanggungjawab lagi. study je la ko..:)

eh,x abis cite lagi..bangun tido lepas Asar tuh, siap2 mandi nak pegi lepak pantaiii!! kustem kan dekat2 ngan pantaii. seronok gilerrrrr.:)

k la. tu je nak cite kat korang..haha. selamat bercuti semua !! sy duk umah je. en.asben dh pegi kijer ni. Ammar masih tido lagi tuh. okey. nak kemas umah. :)

babai :)

p/s : pg ni dh bantai nasi goreng sardin. lapor gile. mlm tdi makan roti2keping ajer ..:P

2 comments:

YAYA AZURA said...

beljar kustem ke dulu??

salam kenal dari ibu wafiq...from Kuala Trg..hihi...

Pn. Zana said...

ibu wariq, a'ah. belajar kat sana since matrix smpai abis degree. 1999-2003. oh ye. duk sana ek. rindu nye kat trganu :D