carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, July 5, 2011

takut dh nak main peti ais


takut sbb ada benda alah ni kat pintu peti ..muahaaa. maybe benda alah (animal FM) ni yang buat Ammar cm seram2 nak main bukak peti-maintelor-main ubat-tutup peti. di ulang smpai 80 kali..:P **tipu

yesss. smpai nak g basuh tangan pun takutt. haha.

beli menda alah ni rm10 dpt 5pcs! :D


p/s : tapi tak tau la takut tu smpai bile..haha

7 comments:

cikmOt said...

pn zana...nanti kasi alamat kat email comot81@gmail.com...tuk penghantaran ole2...sebab teka hampir tepat jumlah wang syiling itu hari...mekasih

Anamarza said...

boleh try jugak ni, anak2 sy pun suka main buka tutup peti sejuk ni, naik geram jadinya

syariza09 said...

saya pon ada, tp letak kt opis jer. agak2 brp lama Ammar takut ngan menda tu...hihihi

ummiaqeef said...

ok gak tu letak camtu kan. utk elakkan anak2 yg suke bukak-tutup peti sejuk. beli mane nih? hehe

Bionic women said...

bagus la idea ni, tapi dhiya tu aper ler yg dia takut..huhuhu..maunya dia amik gi samakan menatang tu dalam buku haiwan dia...
alangkah belalang tu selamba jer dia pegang

Mama'cfa♥ said...

owhh sgt bergune gak.. nk beli la. try letak.. ank aye pun suke bukak tutup pet ais.. ntah ape yg di amk nye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mane nak dpt benda ni? leh la beli.si rafiq tu suka benor bukak freezer kat bahagian bawah huhuhu