carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, July 22, 2011

Annissa -Banyak pengajaran oitt


sape layan cite Annissa mesti akan fhm ape benda yang sy nak cite ni.. ;) mlm tadi tak sempat nak tengok dari awal.sbb tgu abis bola kan? so, ni baru lepas tengok kat tonton.com. okey je cite kat sini. tak sangkut tapi screen kecik la kan.:) ** cm umah ko screen 42inci.:P

so, baru la tau eh si Anna ni yang rampas Farid dari Balkis dulu. huhu. diorg mmg dah couple since dari sek men & u lagi. diorg ni berlakon time org cuti rasenya. sunyi sepi je u & sekolah muahahahaa.

ni hah nk kabo pengajarannyee..

1- jangan rampas kekasih org..:P nnti tak bahagia hidup .
2- jangan gile sgt dgn duit2 ni. kang meringkuk dlm penjara. tapi kelakar pulak dlm penjara kuku warna pink. tak sempat nak potong kot ..:)
3- sentiasa baik je perangai tu cm Sara. kan penyakit dh tak de. dah kawin pulak tu. anak je tak de lagi ..:)
4- tuhan dh uji si Anna dengan kehilangan 2 org yang dia sayang & khinati die. tapi at last Tuhan bagi die 2 pengganti yang baru. Haikal & anak dia dlm perut . yang baru buweek2 tuh. dan2 mak cik tu ckp Haikal nk dpt adik. hehe

cite ni best & sesuai la tengok kan? kita kan pompuan. mmg dekat la ngan hati.

lepas ni layan Tahajud Cinta je la kan? apa reaksi mak Citra dengan perubahan die tu yang tetibe balik pakai purdah . :)

1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak dpt tgk episod akhir sbb ade bbq kat ofis..huhuhu kat ofis lak tonton mmg takleh tgk..kene block semua website2 camtu@