carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, July 15, 2011

mandi sungai di Sungai Pahang

salam semua!

selamat hari Jumaat

hari tu kan balik kampung. kampung kat dekat pahang .dekat la sgt ngan sg. pahang ni. tapi bukan sg. pahang yang besar tuh. ni yang hujung2 punye. umah asben dekat la jugak kat area sg.pahang ni. ni otw nak ke sekolah menengah kitorg. seingat sy dulu masa nakal2 pernh rasenya kitorg pegi mandi sg pahang ni & kuar dri asrama curi2. muahahaha. nakal sgt kan time skolah dulu. tambah2 form5 kan. senior la sgt..:)

jom layan gambar saje je. tak banyak pun. sbb sy tak bawak camera time ni. harap gambar dr biras tu je la.:) air die laju. takut jerk. just duduk berendam je la . kalu berdiri nnti rase nak tumbang. haha. nsb baik diri tak bape nak slim. kalu tak, sure melayang jerk. :P















budak paling seronok tentu la si Ammar. smpai tak nak naik. suke sgt kann? tapi angkat je. nangis2 dlm kete. mauahhaa. kalu ikut die, nak berendam smpai malam agaknye. nnti la ibu bawak awak ke sg. congkak eh b4 puasa ni.


p/s : happy weekend u'lls

3 comments:

Rai said...

tak dalam eh airnya...besnya mandi sungai..untung pahang banyak sungai kan..

Bionic women said...

bestnya dapat berendam dalam air.
reramai plak tu..

Sidratul Muntaha said...

belah mana ni kak?!
time2 org blik durian two,mgm laju jer..
tgk akak selamba jer mandi gini..