carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, July 21, 2011

datang kije kul 9++ baru dpt parking depan mata :P



iyerr. hr ini terlewat sket masuk opis, so sng la nak dpt parking depan mata cm gini.:P kalu tak, jngan harap. sbb kete2 akan banyak kat area sini sbb ada 2 kedai makanan cina kat sebelah2 ni. 1 kopitiam, 1 lagi yang biasa je. tapi yg biasa2 je tu la yang ramai org..style diorang kan, suke pegi makan yg ada banyak choice. makan pulak ramai2. tempat parking pun boleh ada meja jugak. tu yg pack tu. tapi start kul 9 dh lengang.kang kul 12++ tu lagi la melimpahh. :P

tapi sy kan biasa bawak bekal tuk masak lunch. tu yg tak heran sgt nak start kete nak g beli food. duk dendiam dlm opis smpai kul 530ptg. kalu hari Jumaat nak balik umah or jenjalan je yg ssh sket la nak kuar parking ..selalu kena hon dulu :P

oh ye. kalu korg biasa dengar ayam kampung yg femes emes kat Puchong tu kan? kedai tu ade ni hah kat belakang sikit. ada 2, 1 yang sebaris ngan opis ni. tapi block berbeza. 1 lagi kat belakang. kadg2 rase teringin je sy pegi makan. kalu tak, tak kose. reramai org ..:P cina pun suke tau .

okey ..tu je nak cite ..:D

2 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kenal.

Kedai Ayam Kampung kat Bukit Puchong tu ke ? Dulu kita kerja kat USJ. Selalu gak makan kat situ.


Ada branch kat Taipan kan ?


Tetiba teringin pulak...huhuhu...

Rai said...

restoren ayam kampung ada gak kat tepi opis ni..ara damansara..tatau la branch dia jugak ke apa ke.. tapi haram tak sedap..mahal pulak tu..huhu..

tapi kedai tu ramai je org..tekak masing2..hehehe..