carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, November 8, 2011

semangat tengok Soffiya semalam

salam semua!

mesti ramai yg cuti kan hari ni. sy dh kije! huhu.

ptg semalam punye semangat tengok Soffiya sebab ingat ke last episod . lepas je tengok game bola Malaysia lwn Singapore semalam, terus tukar channel. lepas tu dh nak hbs, tengok bersambung.. hampeh betui! cm ne boleh tersilap. haha. dh la smlm tengok umah mertua. haha. selamba je tengok tv & solat magrib lambat ..muahaha.

okey, kita tengok hr ni pulak yerr. nnti sy kasi tau cm ne endingnyee. eh. Fiona dh mati smlm. si Muiz tak sengaja bunuh die. die ingat nak lepaskan pompuan tu, sekali terhentak kepala kat paku kat dinding. & kebetulan, paku tu dok lekat kat gambar Fiona. the way Muiz tarik mayat Fiona tu menyeramkann la kan?

oh ye.sy smpai dr kmpung kul 2pgi semalam. jem kejap je kat Lentang. entah jem sbb ape pung.

okey..babai..:) nnti update cite time raya haji yerrr.

p/s : dpt sket daging korban ni. mau masak daging msk kicap ler.:)

2 comments:

PUANSTOBERI said...

oh. da mati yer Fiona. Tak tgk smlm. On d way dari kg. Reni bleh la tgk. Soffiya pilih siapa akhirnya yer? huhu

Qhaifa Nur said...

makin suspen citer ni, harus tengok malam nanti...